4 alternatívy lodičiek, za ktoré sa vám vaše nohy poďakujú

Rozprávkové princezné to majú mega jednoduché. Priletí vtáčik s orieškom a puf! Dokonalé svadobné šaty sú na svete. Ak by sa predávali aj oriešky s topánkami, výzdobou a bezchybným svadobným menu tak...by to bola nuda. Ale to, že nežijeme v rozprávke neznamená, že nemôžeme zažiariť po svojom! Pozrite si naše 4 tipy na netradičnú svadobnú obuv, s ktorou to rozbalíte vo veľkom.

 

Elegantné mokasíny

 

Je vášho srdca šampión tak trochu nižší a topánky v mužskom štýle sú vašou slabosťou? V tom prípade budú pre vás mokasíny bez opätku tou správnou voľbou aj počas vášho svadobného dňa. Pod sukňu môžete schovať jednoduchý pár bielych mokasín alebo vzorovaný kúsok s orientálnym nádychom a zlatými detailmi. Na otlaky môžete zabudnúť a vaše nohy sa budú konečne cítiť vo svojej koži.

 

Bláznivé tenisky

 

Aj vy ste už mali s hlavnou družičkou tajnú poradu o tom, kedy príde ten správny čas vymeniť lodičky za tenisky? A nehovorte, že nie! Každá nevesta skôr či neskôr vzdá boj s napuchnutými nohami a po 34. tanci  s veselým strýkom vymení vysoké opätky za niečo športovejšie. Farebné tenisky však môžu vyzerať skvelo aj počas obradu a prvého manželského tanca. Nechcete to preháňať? Tak v tom prípade si môžete obuť jednoduché biele tenisky, ktoré ozdobíte perličkami, kamienkami a miesto šnúrok uviažete stužku.

 

Pohodlné flip flopy

 

Čo je najlepšie na teplých letných dňoch? Holá noha. Úprimne? Cítite voľnosť, nič vás neomína. Radosť žiť! Ak nie ste veľmi typ, čo by dal svadbu na boso, obujte si flip flopy! A nie, nehovoríme o penových podrážkach so šnúrkou medzi prstami, ale o dokonalom páre takzvaných „žabiek” vykladaných kamienkami alebo nádhernými kvetinkami, ktoré ladia k svadobnej výzdobe. Vaše nohy sa vám poďakujú.

 

Éterické sandále

 

Ste tak trošku dušou slobodná víla? Čo na duši, to na nohách! Prikráčajte k oltáru v éterických sandáloch utkaných z rôznych prírodných materiálov ako koža alebo ľan. Zvýraznia vaše bohémske srdce vďaka jednoduchému viazaniu okolo členkov alebo odvážnym brmbolcom a príveskom. Budete sa vznášať. Veď to víly robia, nie?

 

Vybrať si svadobné topánky, v ktorých sa budete cítiť sami sebou je veľká vec. Nie väčšia, ako ten chlapík v obleku, ktorý bude vedľa nich stáť, ale predsa len. Netreba to brať na ľahkú váhu. Ak si nie ste isté výberom, pokojne sa nám ozvite a spoločne vyberieme taký pár, ktorý zasvieti na vašich svadobných fotkách a videu a poviete mu svoje finálne ÁNO.