Ako na rozlúčku so slobodou (po ktorej vaša budúca nezruší svadbu)

Kedysi u nás chlapská rozlúčka so slobodou znamenala chlapské posedenie v krčme a trúfalé rečičky smerom ku krčmárke. Tá si však s bujarými chlapmi vedela dať rady. Jedinou neplechou tak (väčšinou) ostala klasická „opica“ ženícha a jeho podarenej družiny. Dnes by vás, samozrejme, za drzé rečičky voči barmanke obvinili zo sexuálneho obťažovania.

 

Nehovoriac o tom, že ak by ste svojich kamarátov zavolali „na panáka“ do miestneho podniku, zrejme by ste sa stali terčom ohovárania. Veď predsa: „Rozlúčka so slobodou pre poriadneho chlapa znamená divoké vikingské orgie, hektolitre alkoholu, a hlavne – posledné legálne vystrájanie s odvážnymi bujarými slobodnými ženami...“ Samozrejme, že nič také sa (väčšinou) nedeje.

 

Tvorcovia populárnych seriálov to tak ale vidia a bežný človek – konzument, má pocit, že to k tomu proste patrí. Ako teda na to, keď vy ste ten správny ženích, ktorý miluje svoju budúcu manželku?

 

 

S rozumom stratiť rozum

 

Pokojne sa vyberte na párty plnú žien, no v tom prípade si vyberte skôr „oldies“, kde sa nebudete prebíjať davom podnapitých tínedžerov. Rezervujte si dopredu stôl a pohostite svojich priateľov medzi ľuďmi. Všetci budú mať silný pocit, že sa niečo deje a vy zistíte, že (väčšinou) nemusíte navštíviť striptízový podnik – a vyjsť na mizinu za predražené šampanské. A keby aj, nezáleží na tom, pretože pre vás máme malý fígeľ.

 

Riešením je dôkaz

 

Povedzte svojim priateľom, že rozlúčku so slobodou chcete mať riadne zdokumentovanú, aby ste si ju mohli v budúcnosti pripomínať. Nech vás teda natáčajú a fotia, ako sa len dá. Samozrejme, natočíte si aj svoje vlastné video ako Youtuber! Vôbec to nie je ťažké. Na internete nájdete mnoho návodov, ako si (slávni i menej slávni) youtuberi točia svoje videá „v teréne“. Stačí vám len smartfón s kamerou a dostatkom úložného priestoru.

 

Vtip je v tom, že celé video bude, v skutočnosti, váš dôkazový materiál o tom, že síce: „Fero sa opil ako doga a Jano mal blbé reči...“ ale vy ste ostali verným a spoľahlivým partnerom. A o to predsa ide, či nie? Kto vie – možno vás čaká skvelá kariéra úspešného youtubera. V každom prípade vás ale čaká pohodová svadba a krásne chvíle s vašou nastávajúcou.

 

Väčšinou...