Blíži sa sviatok všetkých zamilovaných

 

Sviatok všetkých zamilovaných, známy aj ako Deň svätého Valentína, oslavuje sa 14. februára každý rok. Je to čas venovaný prejavu lásky a citov .

Darčeky sú klasickým spôsobom prejavu lásky. Populárne sú kvety, čokolády, parfumy.

No v neposlednom rade Valentín je ideálny čas ako prekvapiť a požiadať o ruku svoju polovičku.

Zvoľte si miesto, ktoré má pre vás špeciálny význam alebo kde ste spolu prežili dôležité chvíle.

 

 

Vyhľadajte kreatívne spôsoby, ako položiť otázku. To môže zahŕňať skrytý prsteň v dezerte alebo vloženie otázky do aktivity, ktorú obaja máte radi. Možností je veľa, ale vy sami viete po čom ten druhý túži.

 

Osobné video

 

Vytvor video s krátkymi záznamami z miest, ktoré sú pre vás dôležité (miesta stretnutí, spoločné zážitky).

Pridaj osobné odkazy a vyznania lásky k nej.

Na konci videa sa objavíš ty s prsteňom a otázkou. „Vezmeš si ma? „

Ak to partnerka ocení, zapojte do okamihu aj blízkych priateľov alebo rodinu. Môžu vám pomôcť s organizáciou príjemného prekvapenia. Určite nechajte priestor pre jej reakciu a emócie. Dôležité je, aby sa cítila pohodlne a slobodne vyjadrovala svoje pocity.

 

 

Majte pripravený fotoaparát alebo poproste niekoho, aby zachytil tento dôležitý moment. Fotografie vám poskytnú krásnu spomienku na ten deň.

 

 

Nevyvolávajte stres

 

Vezmite do úvahy, či váš partner je typ človeka, ktorý by si predstavoval veľké verejné gesto, alebo či uprednostňuje súkromný a osobný moment. Nevytvárajte pre ňu stres alebo tlak.

Najdôležitejšie je, aby návrh odrážal vašu lásku a jedinečnosť vášho vzťahu. Buďte autentickí a snažte sa vytvoriť spomienku, ktorú budete obaja chcieť pamätať navždy.

 

 

Netradičné návrhy

 

Netradičné požiadanie o ruku môže byť kreatívnym a osobitým spôsobom, ako vyjadriť lásku a záväzok voči partnerovi. Tu sú niektoré nápady, ktoré môžete zvážiť:

 

Návrh vo vzduchu:

Ak je partnerka otvorená pre vzdušné dobrodružstvo, môžeš organizovať let balónom alebo malým lietadlom a tam položiť otázku, alebo počas spoločného vzdušného zážitku, ako je tandemový zoskok s padákom alebo vzdušný balón.

 

Rodinná súťaž alebo hra:

Zorganizujte rodinnú súťaž alebo hru, kde bude otázka znejúca: "Chceš byť mojou ženou?"

 

Scénka alebo divadelná hra:

Vytvorte malú scénku alebo dokonca celú krátku divadelnú hru, kde je moment požiadania o ruku zahrnutý. Môžete zapojiť aj priateľov a rodinu.

 

Kniha o vašom vzťahu:

Vytvorte knihu, ktorá opisuje váš vzťah od začiatku až po súčasnosť. Posledná stránka môže byť miesto, kde položíte otázku.

 

Geocaching:

Vytvorte geocaching trasu, ktorá vedie k miestu, kde ste schovaný zásnubný prsteň. Partner môže objavovať a na konci nájsť váš osobný poklad.

 

Pod vodou:

Ak máte radi potápanie, môžete vytvoriť zásnubný prsteň vodotesný a ponúknuť ho partnerovi pod vodou počas potápania alebo plávania.

 

 

Nezáleží na tom, aký spôsob si vyberiete, dôležité je, aby odrážal váš osobný vzťah a hodnoty, ktoré pre vás obaja sú dôležité.