Nápady ako zabaviť svadobných hostí

 

 

Svadobné hry

 

Ak  máte veľa hostí, ktorých potrebujete zabaviť, svadobné hry sú presne to, čo sa na túto príležitosť  svadby hodí. Stačí vymyslieť zopár šikovných spoločenských hier, ktorými vašich hostí zabavíte. 

Smiech a dobrá atmosféra patria predsa k svadbe. 

Pokiaľ potrebujete nakopnúť náladu, svadobné hry sú tým správnym riešením. S pribúdajúcim alkoholom v krvi môže nastať aj spoločenská únava, nedajte však hosťom šancu, aby zaspávali! Preberte ich hrami, ktoré ich postavia opäť na nohy. 

 

Zábavné svadobné hry, vďaka ktorým sa hostia budú zabávať

 

-Topánkový kvíz

 

Ak si chcete na svadbe trochu oddýchnuť od tanca, topánkový kvíz je vhodnou voľbou práve pre tento moment. 

Novomanželia si sadnú na stoličky chrbtom k sebe tak, aby na seba nevideli, a vyzujú si topánky. Každý z mladomanželov si vezme jednu svoju topánku a jednu topánku svojho partnera. Ideálne je, ak budú rovnaké topánky držať na tej istej strane.

Starejší, DJ alebo niektorý zo svadobných hostí im začne klásť otázky, ktoré má pre nich pripravené. Napríklad: Kto bude hlavou rodiny? Kto bude prebaľovať bábätko? Kto má väčší prehľad o peniazoch? A podobne.

Úlohou je, aby sa v čo najväčšom počte otázok zhodli na odpovedi. 

Odpovede sú často pre divákov zábavné a veľa krát sa dozvedia o dvojici informácie čo o nich ani netušili.

 

 

- Svadobný koč

 

Zaručene rozosmejete celú sálu

Výber svadobného kočiša si dôkladne rozmyslite. Mal by to byť človek, o ktorom viete, že je strojcom nefalšovanej zábavy všade tam, kam príde. Okrem kočiša budete potrebovať aj kone, ktoré sa nebudú hanbiť erdžať. A nielen to. 

Ako postupovať…

Celý príbeh, v ktorom budú figurovať vopred zvolení svadobní hostia, číta moderátor. V príbehu sa bude niekoľko ráz spomínať každý účinkujúci, ktorý po výzve vykoná požadovanú aktivitu. 

Hostí usaďte na stoličky, ktoré budú vytvárať fiktívny svadobný koč. Pokojne ich umiestnite do stredu sály, sú predsa hlavným bodom programu. Vpredu svadobného koča sú štyri kolesá vedené kočišom. Za kočišom sedia mladomanželia, ktorí v príbehu figurujú ako kráľovský pár. Po priradení jednotlových rolí je dôležité hosťom vysvetliť ich funkcie, ktoré musia vykonať hneď potom, čo započujú svoje oslovenie.

Ak sa niektorý z účinkujúcich pomýli a nevykoná predpísanú úlohu, čaká ho pokuta. To v akej podobe bude, je  len a len na vás.

 

 

Hry všeobecne navodia výbornú atmosféru a takmer nič nestoja. Stačí len trošku zapojiť hostí a dať im príležitosť kreatívne sa realizovať. 

 

Nielen hry vedia zaujat hosti na svadbe.

 

Najlepšia zábava na svadbu obvykle zahrňuje vtipné a oddychové aktivity, ktoré vykúzlia úsmev na tvári každému z hostí a spôsobia, že sa o vašom dni D bude ešte dlho hovoriť. Je tu pár tipov na zábavu , ktoré môžete ešte pripravit pre svojich svadobčanov.

  Veríme, že sa inšpirujete.

 

- Kokteilová hodinka

 

Cieľom je po obrade ponúknuť kokteil, aby sa vaši hostia najskôr uvoľnili, začali sa rozprávať a hľadať si nových priateľov. Ak su vaši hostia z rôznych oblastí, sociálnych skupín a prostredí, je fajn poskytnúť užitočný spôsob, aby sa všetci navzájom spoznali a zblížili. Samotné kokteily s tým pravdepodobne pomôžu, ale pár voliteľných hier takisto nezaškodí.

 

 

- Fotobudka 

 

Pripravte pre hostí  fotobudku so širokou škálou rekvizít a pozadí. Hostia si môžu brať zábavné fotky, ktoré si následne môžu odniesť ako suvenír,alebo nalepiť  do svadobnej knihy s prípadným vtipným odkazom pre vás.

 

 

- Kniha hostí

 

Kedykoľvek počas udalosti môžete vyzvať hostí, aby napísali niečo pekné o manželskom páre. Knihu dáte kolovať a potom sa už len zabavíte na jej nápaditom obsahu. Je to skvelá spomienka na tento čarovný deň, ktorú môžete doplniť aj o fotografie hostí, ktorí o manželskom páre niečo napísali. 

 

 

 Dôležité je prispôsobiť hry a aktivity podľa osobností a preferencií páru aj hostí, aby sa všetci zabavili a hlavne užili si svadbu naplno.

 

 

 

https://www.weddingram.sk/toto-je-hra-ktora-nesmie-chybat-v-ziadnom-svadobnom-programe

https://svetielkov.sk/kralovsky-kociar/

https://www.facebook.com/LKsmilebox/

https://weddingplanner.sk/produkt/svadobna-kniha-hosti-%E2%9D%A4%EF%B8%8F/

https://www.lkwedblog.sk/clanok/27-podcast-ladislav-kovac

https://partybar.sk/