Second Love: Druhá šanca pre vaše svadobné šaty

Svadobné šaty. To je presne tá nádhera, ktorej keď sa dotkneme, zachveje sa nám srdce. Cítime motýliky v bruchu, lebo vieme, že sa blíži niečo veľkolepé. Tie biele šaty majú akúsi zázračnú moc, ktorá nám, nastávajúcemu a aj svadobčanom vháňa do očí slzy. Cítime sa výnimočne. Nechceme, aby raz nadišiel moment, kedy si ich musíme vyzliecť.

 

A predsa raz nastane. Ešte chvíľu ich s nadšením hladíme, keď ich nájdeme v šatníku, ale časom začnú biele rukávy zapadať sivastým prachom. Nie je škoda nechať ich vädnúť až kým celé ich čaro neľahne popolom? Dajte im druhú šancu. A verte, nemusí to byť peklo. Náš projekt Second Love sa postará o vaše šaty a zaručí, že ich znova uvidí svetlo sveta.

 

 

Ako to funguje?

 

Projekt Second Love zabezpečuje sprostredkovaný predaj a požičiavanie svadobných šiat. Po kontaktovaní nášho svadobného štúdia a vyplnení formulára o šatách s doplnením fotografií si šaty poriadne prezrieme. Každá nevesta si totiž zaslúži vydávať sa v nádherných a dokonalých šatách. Po schválení a vzájomnej dohode zostávajú u nás v svadobnom salóne, odkiaľ vám zasielame fotografie o informácie o každom skúšaní, záujme či už samotnom prenájme alebo predaji. Je to jednoduché. O bližších podmienkach či cenách prenájmov nás kontaktujte.

 

 

3x prečo

 

1. O nič sa nestaráte

 

Najväčšou výhodou využitia projektu Second Love je pohodlnosť. Nemusíte tráviť desiatky hodín scrollovaním svadobných skupín, publikovania na kope webových stránok a bazárov.

 

2. Profesionálne zaobchádzanie

 

Šaty sa stanú súčasťou ponuky v našom svadobnom salóne, kde sú v rukách šikovných dám. Starajú sa o všetky šaty s nehou, láskou, vedia čo potrebujú a ako s nimi narábať. Zároveň budú vaše šaty profesionálne odfotené na našich krásnych modelkách a propagované cez sociálne siete.

 

 

3. Planéta sa vám poďakuje

 

Nie je to len trend, čo so sebou priniesol Slow fashion. Každý z nás si začína uvedomovať krehkosť našej planéty. Upcyklujte a staňte sa súčasťou komunity, ktorá prikladá ruku k obnove životného prostredia.

 

Recenzie sú nad zlato

 

Už desiatky neviest sa rozhodli spolu s nami vkročiť do týchto vôd. Jednej z nich sme sa opýtali na jej skúsenosť.

 

Vedeli ste o Second Love už vopred alebo bolo zistenie o jeho existencii vašim malým spasením, keď ste sa chceli zbaviť svadobných šiat?

 

O Second Love som nevedela vopred, ale hľadala som na internete salón, kde by odkupovali svadobné šaty. Náhodou som natrafila na váš salón, kde som skúsila následne napísať cez sociálnu sieť a dozvedela sa tak všetky podmienky o Second Love. Musím povedať, že komunikácia so všetkými pracovníkmi bola veľmi príjemná a určite by som túto službu odporučila tým nevestám, ktoré ešte váhajú.

 

Už sa podarilo vašim šatám dostať sa znovu pred oltár?

 

Áno, moje šaty našli novú majiteľku veľmi skoro a dokonca hneď aj dve. Kontaktovali ste ma po týždni odkedy ste tam šatky mali, to bolo ich prvé vypožičanie. Na nasledujúci deň ste ma informovali o ďalšej neveste, ktorá si ich vypožičala na svoj termín. Takže šaty si našli svoju novú nevestu mimoriadne rýchlo.

 

 

Prečo ste sa rozhodli svoje šaty takto zdieľať? Neuvažovali ste nad tým, že si ich ponecháte na pamiatku?

 

Uvažovala som aj o tom, že by som si ich nechala, ale zaberali miesto v skrini. Zároveň som vedela, že si ich už nikdy neoblečiem. Tak som sa rozhodla ich uvoľniť pre niekoho komu by sa tiež páčili a hodili.

 

Tak čo, dáte svojim svadobným šatám druhú šancu na lásku? Kontaktujte nás.