Smilebox: Urob sýýýr a odnes si spomienku

Krútia sa okolo nás filmy o otravných svokrách, v ktorých sa ich milovaný synáčik chce oženiť a ony sa rozhodnú zorganizovať svadbu. Neprikladajú ruku len pri plánovaní tých vecí, kde by ich bolo skutočne treba (napečenie koláčikov zadarmo), ale pokúšajú sa o prípravu všetkého od pierka na ženíchovom saku až po pesničku novomanželov. A tu to napokon v neveste vždy vybuchne a povie: „My si budeme organizovať svadbu podľa seba a bude taká, aká chceme aby bola. Je to náš veľký deň!

Áno, je to váš veľký deň a je len na vašom zvážení ako bude vyzerať. Ale priznajme si, aspoň trošičku, trošičku, trošičku sa prispôsobiť musí každý. A to svadobčanom. Ruku na srdce, či už ide o súperenie s najlepšou kamarátkou alebo nie, vždy chceme to najlepšie a najkrajšie pre seba. A to, čo to bude, závisí od našich priorít. Pre niekoho sú to svadobné šaty a zjav anjela kráčajúceho k oltáru, pre iného dokonalé zladenie kvetov a sviec, pre väčšinu je však najdôležitejšie, čo si zo svadby odnesú svadobčania. Či budú na svadbu spomínať ešte dlhý čas s úsmevom na perách alebo sa im len v hlavách preženie: „Áno, áno, boli sme tam.“ Takže či chceme či nie, predsa len z určitej časti plánujeme prispôsobením. Aby bola svadba pre zúčastnených jednoducho zážitkom.

 

 

Svadobný program musí byť pre vás zábavou

 

Tvorenie svadobného programu sa zdá ako úplná hračka. Trochu pogoogliť a nájsť pár hier, ktoré pobavia rodinu a známych, pridať pár slovenských tradícií a program je na svete. Ak však chcete byť skutočne originálni, myslite nad rámec prvoplánových bodov programu. Tvorte tak, aby ste už pri vymýšľaní mali v hlave predstavu ako sa rodina smeje.

 

Zapojte svadobčanov o niečo viac do diania a nechajte ich odniesť si spomienky, ktoré zažijú, nie také, na ktoré sa budú prevažne pozerať. V oblasti hier a programu vám pomôže náš predchádzajúci článok s výberom unikátnej zábavy. My však máme ešte jeden tip, ktorý nielen, že všetkých zabaví, ale vieme vám zaručiť, že si odnesú spomienku. A nielen v hlave, ale aj v rukách.

 

 

Usmej sa, odfoť sa a odnes si spomienku

 

Možno ste už videli čarovné skrinky, do ktorých hodíte peniaze, pár krát sa vyškeríte a odnesiete si strip fotiek, ktoré si doma pripnete na nástenku alebo chladničku. A všimli ste si, že na týchto fotkách sa akosi všetci inak tvária ako na klasických spoločenských? Fotoboxy nás nútia užiť si to, trochu prekročiť svoje hranice normálnosti a vyplaziť jazyk. Od stripov s fotkami sa akosi očakáva, že budú dokumentovať to zviera, ktoré sa dokáže v každom z nás skrývať. Naopak klasické fotky patria skôr do rámčeka a ľudí prirodzene nenapadne tváriť sa ako opice.

Náš LKsmilebox je fotobox, ktorý presne takúto formu zábavy zaručuje. Jeho set pozostáva z fotoboxu, teda zariadenia na fotografovanie, konštrukcie s pozadím podľa vlastného výberu a z profesionálneho ateliérového osvetlenia. Spoločne s fotoboxom sa dodáva aj pán na obsluhu a viac ako 50 rekvizít a tabuliek s rozličnými heslami. Takže celkom postačí, keď sa svadobčania postavia pred tento foto-stroj, usmejú sa a fotobox im hneď vytlačí strip fotiek spoločne s grafickým pásikom, ktorým sa na nezabudnuteľných fotkách podpíše vaša svadba. A navyše, smilebox tlačí neobmedzené množstvo takýchto úletov na fotopapieri.

 

 

 

Smilebox však ponúka viac

 

Objednať si fotobox na svoju svadbu však nestačí. Ponúkame ešte viac, čo si môžete v rámci prenájmu zariadenia vybrať a prispôsobiť presne pre seba. Fotopozadie si môžete vybrať z našej rozsiahlej ponuky alebo si navrhnúť vlastné. Rovnaká možnosť sa týka aj rekvizít a tabuliek.

 

 

Grafický pásik na stripe fotiek vám umožňuje označiť si ho vašou svadbou. Návrh záleží opäť od vás. Grafici sa postarajú o návrh presne podľa vašich požiadaviek a predstáv. Okrem vašich mien alebo dátumu udalosti si môžete totiž vybrať aj štýl grafického pásika, ornamenty, ktoré na ňom chcete zahrnúť. Môže byť tak ďalším prvkom, ktorý dokonalo padne do vašej svadobnej výzdoby.

Fotobox nielen, že fotografie tlačí, ale dokáže ich aj priamo odosielať do počítača alebo do emailovej schránky. Nemusíte sa tak báť, že vám svadobčania zdúchnu so skvelými fotkami a vy ich viac neuvidíte.

 

A čo potrebuje fotobox od vás?

 

Náš smilebox nie je náročný. Potrebuje len pripojenie na internet, aby sa mohli fotografie priamo odosielať na email. Kvôli celému setu vyžaduje priestor 3 x 3 metre, stôl a zásuvku vo vzdialenosti minimálne 1,5 metra. A ešte niečo je nevyhnutné. Sú to veselí svadobčania plní kreatívnych výmyslov, aby vám mohli nechať krásne odkazy aj s pamiatkou priamo vo vašej fotoknihe.

 

 

Chcete aj vy pre svojich hostí súkromný fotobox, vďaka ktorému im do obálky s vašimi svadobnými fotkami pribudnú aj nezabudnuteľné spomienky na to, čo sa odohrávalo, keď si vyhodili z kopýtka? Ozvite sa nám a my vám zašleme náš cenník, v ktorom si okrem základných podmienok prenájmu prezriete aj ponuku fotopozadí, grafických pásikov, fotokníh a niekoľko ďalších unikátnych fotografií, ktoré práve teraz niektorému zo svadobčanov visia na nástenke.