Svadobná cesta: Len vy dvaja a vaša láska

Kto by nerád dovolenkoval? Len vybehnúť niekam preč a nič neriešiť. Jedna dovolenka je však predsa len o niečo lepšia od ostatných. Svadobná cesta sú dni plné lásky, nehy a hlavne doživotných zážitkov.

 

Pred či po svadbe?

 

Skôr ako sa zahryzneme do toho akú dovolenku zvoliť, pozrime sa na to kedy na svadobnú cestu vôbec ísť. Kedysi to bolo jasné. Buď sa išlo po svadbe alebo sa nešlo vôbec. Ale dnes už množstvo párov, obzvlášť takých, ktoré sa berú na jeseň a radi by využili teplé slnečné lúče, rozhodnú ísť na dovolenku pred svadbou. Táto možnosť má výhodu v tom, že si počas stresujúcich príprav aspoň nachvíľu vyložíte nohy na stôl, darujete chvíľu nerušeného času jeden druhému a upevníte vzťahy predtým ako vstúpite do manželstva

 

Pre tých z vás, ktorí radšej využijú svadobnú cestu na spoločné prežitie nekonečnej radosti z manželstva, odporúčame ísť po svadbe. Je jasné, že sa po navlečení prstienkov od seba nebudete vedieť odtrhnúť a prežiť spolu pár krásnych dní bez práce a hocikoho iného určite padne vhod. 

 

Existuje však aj ďalšia možnosť, a tou je vziať sa v raji. Nielen, že budete mať nezabudnuteľný obrad, svadobnú cestu si užijete pred aj po svadbe. Táto možnosť však nie je pre každého. Hlavne kvôli obmedzenému počtu hostí, ak teda nemáte neobmedzený rozpočet. So svojimi skúsenosťami so svadbou na Santorini sa s nami podelila aj naša nevesta Andrea a rozhovor s ňou si môžete prečítať na našom blogu.

 

 

Urobte si zážitky, na ktoré budete spomínať 

 

Keď už viete kedy, zostáva otázka kam. Častokrát mladé manželské páry volia romantickú destináciu alebo miesto, ktoré bolo pre oboch veľkým snom. Vyberte si krajinu, na ktorú budete obaja do smrti spomínať. Urobte si na svadobnej ceste spomienky, nad ktorými sa pousmejete, keď vám bude polovička chýbať alebo liezť na nervy. Nebojte sa priplatiť si. Nie je to len taká hocijaká dovolenka. Táto je len pre vás dvoch a vašu lásku.

 

Otestujte navzájom svoje schopnosti 

 

Vaša svadobná cesta nemusí byť len o vylihovaní v posteli a na pláži. Otestujte sa navzájom a pripravte sa na výzvy. Vyberte sa na dovolenku, ktorá vás oboch vyskúša, či už v jazyku, vo fyzickej zdatnosti alebo preverí vašu odvahu. Nájdite si adrenalínové zážitky alebo krásne túry. Výhodou je, že takmer na všetkých miestach planéty môžete niečo takto aktívne spojiť s relaxom a odpočinkom. 

 

 

Zatvorte sa a neriešte

 

Ak sa od seba neviete odlepiť a chcete sa len zavrieť do spálne a užívať si vzájomnú blízkosť, navštívte exotiku. Vyberte sa na jeden z ostrovov Stredomoria alebo zvoľte niečo klasickejšie na európskej pevnine. 

 

Tak čo, už sa neviete dočkať svojej svadobnej cesty? Užite si ju plnými dúškami, vychutnávajte sa navzájom plnými dúškami, nech máte na čo spomínať, keď už budete s vráskami okolo očí spoločne sedieť na záhradnej hojdačke.